Muzică

Divorț în showbiz

Alexandra Stan, frumoasa cântăreață, a divorțat la doar câteva luni de când a spus ”DA”. Lucrurile între ea și soțul ei au început să nu mai funcționeze încă din primăvară, imediat după nuntă. Decizia pare a fi luată de comun acord, amândoi fiind de aceeași părere, că au o relație toxică ce trebuie încheiată.

sursă foto Instagram

Artista a povestit, potrivit ProFm, că nu ar fi trebuit să se grăbească, ea având o perioadă grea, considerându-se vulnerabilă.

“Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine. Murise Hercules, motanul meu, și mă simțisem așa blocată. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul acesta”, a povestit cântăreața.

 

Divorț în showbiz

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top