Entertainment

[Reclama săptămânii] Fetița care face drifturi cu un Volvo FMX

Se ia un copil drăgălaș, cuminte și serios, o telecomandă special creată pentru acest spot, o cameră GoPro și un camion Volvo FMX. Nu in ultimul rand, o melodie pe măsura brandului și a distrugerilor provocate de vehicul – „Cobrastyle” de la Teddybears STHLM & Mad Cobra.

În ultima reclamă din seria „Volvo Live Test”, filmată în Serbia și produsă de echipa agenției de advertising Forsman & Bodenfors Suedia, ne-o prezintă pe Sophie Brown, o fetiță de patru ani. Aceasta îi povestește mamei sale cum se comportă ultimul model de camion al companiei Volvo. Baloanele, montate strategic pe traseu, mai învelesc atmosfera.

Nu sunt multe de spus despre autovehicul – acesta se lovește de o ladă, se răstoarnă, își trage un pic sufletul și se izbește de o casă.

În opinia noastră, reclama își merită pe deplin locul lângă celelalte spoturi din seria „Live Test” – „The Epic Split (feat. Van Damme)” și „The Ballerina Stunt (feat. Faith Dickey). Cât despre Sofia, noi îi urăm mult succes în continuare.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top