Randi lansează noul single – ” Calc pe suflete”

13015686_1217235611634855_7677458772298029807_n

Randi este deja un artist foarte cunoscut, el cânta foarte mult despre dragoste. Fie că dansează, e visător, vagabond sau, mai nou, calcă pe suflete, face ce ştie mai bine şi ne cucereşte. Peste 80 de milioane de vizualizări a adunat Randi cu piesele lansate în ultimul an și jumătate. ”Prietena ta”, ”Visător”, ”Până vara viitoare” și ”Dansăm” au ”rupt” în două topurile muzicale.

img

”Am compus piesa asta acum doi ani și de atunci mi-am tot făcut “curaj” să o lansez! Nu e ușor pentru un artist să își arate gândurile, greșelile sau sentimentele cele mai intime! Cred că natura noastră umană este frumoasă, plină de lumină, dar în același timp imperfectă, supusă greșelii, care lasă urme în sufletul nostru și al celor din jur! Eu am greșit uneori în dragoste și nu sunt mândru că am făcut-o, iar greșelile acestea au rămas cu mine până astăzi, așteptând să fie puse pe muzică.”, a recunoscut Randi pe Facebook.

randi-

”Cred că dintotdeauna iubirea a fost cel mai cântat sentiment de pe pământ, poate că doar iubirea poate fi la fel de frumoasă ca muzica, sau muzica poate atinge perfecțiunea doar atunci când vorbește despre iubire! Până la urmă, iubirea este un sentiment care ne trece prin mai multe stări: de la tristețe la fericirea care te face să zbori, de la suferință la starea de “cu capul în nori”, de la singurătate la momentul în care vrei să împarți totul la doi.” Declară Randi pe blogul lui de pe zutv

Textul este creaţia artistului, iar pentru muzică a colaborat cu Sandor Biro.

Randi – Calc pe suflete

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top