Entertainment

O nouă colaborare Uddi și Randi

Uddi si Randi remake Vagabondul vieții mele

Uddi și Randi au pus-o de un mega-hit. ” Vagabondul vieții mele ” un remake după o piesă clasică cantată de regretatul Gheorghe Dinică.

Noua piesă a lui Uddi este lansată direct și cu un videoclip amuzant în care cei doi ” plătesc ” pentru o noapte de distracție. Lui Randi i-a venit ideea unui remake la aceasta piesa ascultând-o la o petrecere. Artistul dă un aer urban piesei, iar interpretarea lui Uddi a adus energie și culoare. Dacă piesa originală este mai nostalgică, noua versiune te provoacă la dans și distracție.

hqdefault

Uddi si Randi nu sunt la prima ” abatere ” de acest fel. În urmă cu doi ani au colaborat pentru hit-ul ” Prietena ta ” împreuna cu Nadir. Hit-ul le-a adus peste 23 de milioane de vizualizări pe YouTube și săptămâni bune în topurile muzicale din România.

Prietena-ta-720x415

Uddi:”Vagabondul vieții mele ” este un cântec care face parte din cultura noastră muzicală și toți am cantat la un moment dat pe ritmurile ei. Această piesă mi-a plăcut dintotdeauna și ma bucur că am ajuns să v-o cânt. Bless!”

Randi: ”Mi-a plăcut mereu cântecul original și am vrut să îl reinventăm și să îl readucem în atenția publicului. Îmi doresc ca piesa aceasta să vă aducă zâmbetul pe buze și să vă transmită și vouă energia și bucuria cu care noi o cântăm.”

randi-uddi

Nu e primul remake pe care Uddi îl lansează, anul trecut îl ascultam cu ”Aseară ți-am luat basma”, single care se auzea peste tot la radio și TV. Nici Randi nu s-a lăsat mai prejos și a intrat în topurile radiourilor întâi cu ”Visător” și mai recent cu ”Dansăm”, care a urcat pe locul 4 în clasament.

Videoclipul melodiei” Vagabondul vieții mele ”este regizat de Dan Petcan și este o poveste despre o mare și continuă petrecere. La filmări băieții și-au invitat prietenii și colegii și au organizat o petrecere la propriu.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top