Hyperion

Proiecte impresionante la Facultatea de Automatică a Universității Hyperion

24 iunie este o zi ce va rămâne în sufletul și în memoria studenților Facultății de Automatică și Informatică Aplicată de la Universitatea Hyperion.

Aceștia și-au prezentat astăzi lucrările de licență, care au reprezentat un cumul al informațiilor din cei patru ani de facultate.

Studenții ne-au prezentat cele mai frumoase proiecte,  iar noi avem plăcerea de a vi le ilustra în următoarele imagini.

IMG_4026

IMG_4028

htxhgj

IMG_4039

,, Am ales această Facultate datorită domeniului în care lucrez, sunt supervizor tehnic. Aveam nevoie de aceste studii pentru a-mi dezvolta și a-mi împlini dorințele pe viitor. Îmi doresc să preiau partea tehnică pe BMS, SSTB, control acces, camere IP. Proiectul meu de licență a fost făcut în două etape. În prima etapă pot spune că am avut ghinionul să mi se viruseze toată munca depusă. Cea de-a doua etapă a fost realizată în două săptămâni pentru terminarea proiectului. Am lucrat și ziua și noaptea pentru a îmi realiza visul”, ne-a declarat un studentul din imaginea de mai sus.

fdgzdfgf

tryry

IMG_4044

IMG_4051

,,Nu voi regreta niciodată că am luat decizia să vin la Hyperion. Inițial am vrut să urmez o Facultate din altă țară. După puțin timp, mi-am dat seama că în unele domenii, privat ce-i drept, România ne poate oferi condiții excelente. Îi sfătuiesc cu mare drag pe viitorii studenți pasionați de acest frumos domeniu să vină la acestă Facultate”.

IMG_4063

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top