BREAKING-NEWS

Primele numiri ale viitoarei administrații Trump

Agențiile internaționale de presă, citate de Agerpres, au anunțat duminică decizia noului președinte ales al Statelor Unite, Donald Trump, de a-i numi pe Reince Priebus, președinte al Comitetului Național Republican, si pe Steve Bannon, directorul său de campanie si președinte executiv al site-ului conservator Breitbart News, ca șef al staff-ului Casei Albe, respectiv strateg-șef și consilier principal al viitorului președinte.
Într-un comunicat, Trump și-a exprimat incântarea de a continua colaborarea cu membrii echipei sale de campanie in conducerea țării. Potrivit digi24, magnatul a spus ca cei doi sunt “conducători foarte calificați, care au lucrat bine împreună in timpul campaniei și ne-au condus la o victorie istorică”. Obiectivele principale declarate de către Priebus sunt securizarea frontierelor, abrogarea si înlocuirea reformei naționale de sănătate (Obamacare), distrugerea terorismului radical islamic, precum și crearea unei economii care să funcționeze pentru toți.
Autor: Andrei Brandusescu

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top