Sport

Prima înfrângere în actualul sezon pentru Dinamo

Dinamo a pierdut aseară primul meci din acest sezon, 0-2 contra ardelenilor de la CFR.

De la șansa de a trece pe primul loc, dinamoviștii au fost învinși pe teren propriu de CFR și au coborât pe locul 4 cu 17 puncte.

DINAMO-cfr-cluj

A fost un meci nebun în Ștefan Cel Mare, cu patru eliminări pentru gazde. Primul care a fost trimis la vestiare a fost Feussi, care l-a faultat dur pe Păun în propriul careu. Următorul pe lista eliminatilor a fost antrenorul “cainilor”, Mircea Rednic, chiar înainte de începerea reprizei secunde.

în minutul 54 Steliano Filip a văzut al doilea galben, iar al patrulea care a văzut cartonșul roșu a fost decarul roș-albilor, Cosmin Matei.

Golurile au fost incrise în finalul primei reprize de Lopez, din penalty, iar în minutul 77, Voiculeț a închis tabela cu o execuție superbă de la 30 de metri.

Partida s-a încheiat cu victoria ardelenilor care se află pe poziția a șaptea cu 12 puncte, după suspendarea de șase puncte cu care au început sezonul.

Mircea Rednic a evitat să-și certe elevii în public și și-a asumat vina pentru prima înfrângere a sezonului:

“Am început prost jocul, cu foarte multe pase greșite la mijloc. Le-am dat posibilitatea să vină peste noi. N-am înțeles de ce am fost așa agresivi, ne-am lăsat foarte ușor provocați. Culmea, un jucător de 19 ani a provocat cele două cartonașe ale lui Feussi, și un penalty, și cartonașul roșu al lui Matei. A fost o zi proastă”, a declarat Mircea Rednic la DigiSport.

Aljosa Vojnovic, căpitanul “câinilor” a dovedit că este un jucator cu caracter și că nu din intamplare a fost numit “șef”, el asumându-și vina pentru ce s-a intamplat:

“E greu să spui ceva inteligent după acest meci. Corect este să spun că totul a început de la greşeala mea, care a dus la penalty. Cred că trebuie să-mi asum mare parte din responsabilitate”.

Iată și declarația antrenorului clujean de la finalul partidei, informează DolceSport.ro:

“Este o victorie importantă pentru noi. Băieții au jucat exact ce ne-am pregătit la antrenamente.

A fost mult mai ușor pentru noi și faptul că am jucat mult timp cu doi oameni în plus. Nu vreau să comentez arbitrajul”.

Foto: gazetabt.ro

 

 

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top