Filme

Noul promo pentru The Vampire Diaries Sezonul 7 Episodul 7 : “Mommie Dearest”

După un episod plin de revelații, săptămâna viitoare Stefan și Damon duc planul lor de răzbunare la un nou nivel confruntând-o pe Lily, însă ea se razbuna cu un secret întunecat ce ar putea schimba totul.

q2u9w8T

https://www.youtube.com/watch?v=6q8aH8K970Y

Secrete din trecut — Pentru a o convinge pe Lily (Annie Wersching) de faptul că Julian (Todd Lasance) este un manipulator, Stefan (Paul Wesley) și Damon (Ian Somerhalder) își confruntă mama cu amintiri dureroase din copilăria lor. Totuși, când Lily dezvăluie un secret întunecat pe care îl ținea ascuns de peste 160 de ani, Stefan și Damon încep să-și pună întrebări legat de tot ceea ce știau despre familia lor. Determinat să câștige încrederea lui Lily, Enzo (Michael Malarkey) îl înfruntă pe Julian și îl provoacă la un duel, însă o întorsătură neașteptată amenință să complice lucrurile. Pe lângă toate astea, Matt (Zach Roerig) se găsește în mijlocul unui mister ce-i implică pe rezidenții din Mystic Falls, iar lumea lui Carloine (Candice King) se întoarce pe dos când Valerie (Elizabeth Blackmore) dezvăluie niște noutăți cutremurătoare.

1

2

3

4 5 6

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top