Seriale

Episodul de Crăciun “The Vampire Diaries” : “Cold as Ice”

Episodul de Crăciun din ”The Vampire Diaries” va apărea pe data de 9 Decembrie, acesta fiind ultimul episod din prima parte a sezonului.

VD709a_0089b

A venit Crăciunul în Mystic Falls, și ceva normal pentru acest oraș, au fost descoperiți o grămadă de Moși Crăciuni morți. În acest episod, vedem pe toată lumea cum încearcă să treacă peste moartea lui Lily și încep să se certe unii cu alții. Se pare că moartea acesteia afectează pe toată lumea într-un mod negativ.

Caroline și Bonnie împrăștie bucuria Crăciunului organizând o strângere de fonduri; până și Nora pare să se distreze. Din nefericire, nu toată lumea este în spiritul Crăciunului, frații Salvatore, care tocmai și-au pierdut mama – pentru a2a oară –  sunt gata să îl vâneze pe Julian și să îl omoare cu orice preț.

„În apropierea sărbătorilor de iarnă, Damon și Stefan îl caută pe Julian. Aceste căutări îi conduc într-un mic orășel lângă Mystic Falls. Bonnie (Kat Graham), care se află la Whitmore College, îi cere ajutor Norei (Scarlett Byrne) și o prietenie destul de bizară se naște între cele două. Pe de altă parte, Caroline (Candice King), face tot ce îi stă în putere să se obișnuiască cu noua ei condiție, în timp ce Alaric (Matt Davis) se îngrijorează din ce în ce mai mult pentru ea. După ce se ceartă cu Damon, Stefan se vede nevoit să se descurce singur și va face lucruri care le vor schimba viața pentru totdeauna.”

q2u9w8T-300x57

https://www.youtube.com/watch?v=btHcDm9X0QI

Următorul episod apare pe 26 Ianuarie și începând de anul viitor, ”The Vampire Diaries” nu va mai fi difuzat joia, ci vinerea.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top