Diverse

Miss Univers 2021, mesaj emoționant al reprezentantei României 

Bianca Tirsin, iubita lui Adrian Petre de la ”UTA” Arad, a fost reprezentanta României la concursul Miss Univers 2021, care s-a desfășurat duminică seara în statul american Florida.

Cele 73 de concurente au participat la cel de-al 69-lea Concurs Miss Univers 2021, la care juriul a fost format din opt femei.

Andrea Meza reprezentanta Mexicului este cea care a câştigat concursul. Un fotomodel și make-up artist, licenţiată în inginerie software.

În finală ea le-a depăşit pe reprezentantele din Brazilia şi din Peru.

Andrea Meza, MISS UNIVERSE 2021

sursa foto: internet

Ce mesaj a transmis Bianca Tirsin, reprezentanta României la Miss Univers 2021 

„Cea mai uimitoare călătorie s-a încheiat! Îmi voi aminti ultimele două săptămâni cât timp respir. Nu mi-am imaginat niciodată că aș putea crește atât de mult într-o perioadă scurtă de timp- și totuși, am învățat multe despre lumea în care trăim și despre mine. Aș dori să o felicit pe Andrea Meza (@andreamezamx), noua noastră Regină a Universului- ai fost remarcabilă și acest câștig este binemeritat. Ți-ai făcut țara mândră! Și sper că am făcut-o și pe a mea mândră. Dedic această realizare remarcabilă familiei și României mele. Vă iubesc pe toți mai mult decât vă puteți imagina.

La revedere, Florida, ai fost o gazdă remarcabilă! Acum plecăm să cucerim noi culmi. Vă mulțumesc tuturor pentru timp și sprijin. Nu o voi uita niciodată!”, a scris Bianca Tirsin pe contul său de Facebook.

sursa foto cover: specialarad.ro

Miss Univers 2021, mesaj emoționant al reprezentantei României 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top