Timp liber

Mirela Neag explică investigația Hexipharma, la Seratele Jurnalistice

Luni, 23 mai, ora 18, la sediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) va fi alături de studenții la Jurnalism ai Universității Hyperion, Mirela Neag, jurnalist de investigație la Gazeta Sporturilor.
Premiată de Asociația Profesioniștilor din Televiziune (APTR), declarată jurnalistul anului în 2009 în cadrul Galei Premiilor Ioan Chirilă, jurnalista a realizat de-a lungul vremii, investigații pe seama unor subiecte celebre precum Gala Bute sau dosarul ‪#‎Colectiv, iar acum scandalul dezinfectanților diluați produși de HexiPharma.

Proiectul Seratele Jurnalistice a început în anul 2014 și a adus, alături de tineri jurnaliști, studenți sau absolvenți de jurnalism și cadre universitare, jurnaliști cunoscuți și oameni de presă care au dezbătut teme de actualitate despre realitățile media, accesul în instituțiile de presă și rigorile profesiei de gazetar.
Până acum, la Seratele Jurnalistice, au fost alături de noi jurnaliști cunoscuți precum Luca Niculescu, Adelin Petrișor, Vlad Mixich, Paul Radu, Eugen Istodor sau Dan Tăpălagă.

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top