Sport

Mircea Rednic este noul antrenor al lui Dinamo

redMircea Rednic s-a întors pe banca “cainilor”. După ce ieri și-a reziliat contractul cu fosta sa echipă, Petrolul Ploiești, Mircea Rednic nu a stat mult pe gânduri și a acceptat oferta celor de la Dinamo.

“Puriul” i-a luat locul pe banca tehnică lui Flavius Stoican. Într-un comunicat de presă apărut astăzi pe site-ul oficial al lui Dinamo se arată că atât Stoican cât și clubul s-au înțeles la întreruperea înțelegerii.
“FC Dinamo București și antrenorul principal Flavius Stoican au convenit astăzi, de comun acord, încetarea raporturilor contractual”.
Decizia vine după rezultatele slabe înregistrate de formația din Ștefan Cel Mare în returul campionatului și mai ales după înfrângerea în fața Stelei suferită în derby-ul de duminică.

Mircea Rednic este începând de astăzi pentru a treia oară “caine”. “Puriul” a mai antrenat echipa de două ori. O dată în sezonul 2006-2007, când a reușit să câștige titlul cu numărul 18 din istoria clubului și, totodată, ultimul, dar și în sezonul 2008-2009.

Iată și declarația acestuia de la conferința de presă de astăzi, conform DigiSport.ro:
”Sunt foarte fericit că am revenit la Dinamo. Îmi doream de mult acest lucru. Mă bucur că domnul Negoiță a fost de acord. Cu revenirea mea, cred că s-a treminat cu construcția-reconstrucția de la Dinamo, am semnat pe doi ani. Am acceptat să iau echipa de acum, pentru a vedea în aceste patru meciuri cum se descurcă băieții, să le găsesc locul potrivit, vrem să mai creștem în clasament.
Sunt sigur că dacă va fi disciplină și respect vom reuși, iar de la anul să ne batem pentru câștigarea campionatului.
Nu pot vorbi acum de lot, trebuie să-i cunosc, să vorbesc cu fiecare dintre ei. Din exterior, văd calitate în acest grup, va fi o perioadă foarte bună pentru ei de a demonstra ce pot”.
Foto: digisport.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top