Sport

Meci de poveste pentru Astra în confruntarea cu AZ Alkmaar

Astra Giurgiu a primit aseară pe teren propriu vizita echipei olandeze, AZ Alkmaar, pe care a învins-o cu 3-2.

europa-league-astra-alkmaar-3-2-revenire-senzationala-18512828

Echipa antrenată de Șumudică a început jocul timid, în timp ce olandezii și-au dovedit forța din primele minute.

Henriksen e deschis scorul încă din minutul 11, pentru ca Janssen să majoreze diferența la 2-0, două minute mai târziu.

Nu în zadar se spune că 2-0 este cel mai periculos scor, iar giurgiuvenii parcă aveau nevoie de acest duș rece ca să-și revină. După un corner trimis de Budescu, Boldrin a făcut 2-1, ajutat și de portarul Rouchet, care a deviat mingea în propria poartă.

Cu patru minute înainte de finalul primei reprize, Astra a revenit spectaculos și a mai marcat de două ori, prin Alibec și Dandea.

Repriza secundă a păstrat scorul intact, iar echipa lui Șumudică pleacă cu șanse mari de calificare în returul de săptămâna viitoare.

Iată și declarația antrenorului Astrei de la finalul meciului, conform dolcesport.ro:

“Un început de joc destul de crispat din partea noastră. Nu ne-am trezit după primul gol. Apoi am revenit ca o echipă mare, am făcut 3-2 din trei faze fixe lucrate la antrenamente. Știam că la faze fixe ei sunt vulnerabili.

Jucătorii mei au fost eroi, niște băieți minunați, având în vedere că joacă din trei în trei zile. Nici nu știu pe cine să mai bag cu Iași. L-am pierdut și pe Boldrin, mi-e frică să n-aibă fractură de pomete. Probabil că voi organiza și eu o conferință de presă mâine, să văd împotriva cui mă adresez. În minutul 5 am avut penalty la De Amorim, dar și în partea secundă, la un henț în careu, plus un jucător de-al lor care trebuia eliminat”.

Foto: sptfm.ro, jurnalul.ro

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top