Entertainment

Magia sărbătorilor de iarnă alături de Jim Beam

Deși mai este puțin până la Crăciun, brandurile încă produc conținut frumos pentru sărbătorile de iarnă. Cum este și cazul lui Jim Beam.

Spotul de față, realizat de Geometry Global USA¹, reunește cele mai noi tehnici de redare a imaginii – mapare 3D², animații, jocuri de lumini și umbre. Toate pentru a reda tradiția brandului Jim Beam.

Acesta ne vorbește despre orașul Clermont (Kentucky), unde se află principala distilerie a companiei Suntory Holdings of Osaka (Suntory Beam), și depozitul care găzduiește cele peste 24.000 de butoaie de whisky bătrân (bourbon).

După câteva secvențe despre procesul de fabricație, urmează finalul reprezentat fulgul de nea format din sticle de whisky și de globul de sticlă care găzduiește distileria.

Jim Beam

În concluzie, credem că orice spot despre sărbătorile de iarnă este binevenit atât timp cât acesta transmite un pic și din viziunea brandului.

Alcoolul trebuie consumat cu moderație atunci când nu sunt sunteți la volan sau deloc dacă aveți de gând să conduceți.


¹ Creative Directors: Abi Kelly, Stu Thompson; Art Directors: Shawn Roberts, Tony Perez;

² 3D video mapping

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top