Sport

Lotul României de fotbal, schimbat pentru amicalul cu Rusia

Echipa Națională a României urmează să aibă un amical cu Rusia, pe data de 15 Noiembrie, la ora 18:00.
După ce a pierdut partida cu Polonia de vineri seară, cu un scor de 0-3, selecționerul Christoph Daum a decis să schimbe echipa. Având în vedere că acest meci este doar un amical, Christoph Daum a hotărât să renunțe la mai mulți jucători ai lotului. Fotbaliștii ce au primit permisie sa plece la echipele unde au contract sunt Alexandru Chipciu, Nicușor Stanciu, Ciprian Tătărușanu, Vlad Chiricheș, Ovidiu Hoban, Cosmin Moți și Claudiu Keșeru.
Christoph Daum a declarat ca își dorește să-i vadă în teren și pe ceilalți jucători care nu au evoluat atât de mult în meciurile anterioare, precum Bogdan Stancu, Gheorghe Grozav, Dorin Rotariu ,Steliano Filip , Adrian Popa , Iasmin Latlovevici , Alin Toșca și alți fotbaliști.
Șansele tricolorilor la calificare au scăzut considerabil, după înfrângerea de vineri seară. România ocupă locul 4 în clasament, în grupa E , cu doar  5 puncte.
Autor: Carla Anghel

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top