Externe

Klaus Iohannis a discutat telefonic cu viitorul vicepreşedinte american, Mike Pence

Vicepreşedintele Statelor Unite ale Americii, i-a transmis lui Klaus Iohannis că administrația Trump doreşte să dezvolte parteneriatul strategic cu România, potrivit Mădalinei Dobrovolschi, purtătorul de cuvând al președintelui, citată de mediafax.ro.

“Preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost sunat zilele trecute de către Mike Spence, viitorul vicepreşedinte american. Acesta și-a exprimat dorinţa noii administraţii pentru dezvolarea în continuare a parteneriatului strategic cu România. A fost o discuţie foarte bună în cadrul căreia Preşedintele Iohannis a transmis felicitări noii administraţii Trump. Această convorbire subliniază încă o dată relaţiile solide cu noua administraţie americană, în contextul parteneriatului strategic cu Statele Unite şi se înscrie în seria de contacte care au fost efectuate în ultima perioadă”, a declarat Mădălina Dobrovolschi.

În calitatea sa de vicepreședinte al țării, republicanul Mike Pence, 57 de ani, guvernator al statului Indiana, va fi al doilea om ca importanță în Statele Unite ale Americii.

Autor: Mădălina Bălăceanu

Foto:

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top