Artiști

Justin Timberlake a făcut marele anunț !

 

Cântărețul american confirmă în emisiunea bunei sale prietene Ellen DeGeneres, faptul că el și soția lui au devenit părinți pentru a doua oară.

 

Justin Timberlake invitat al cunoscutei emisiunii Ellen Show a mărturisit că frumoasa lui soție a adus pe lume al doilea copil, tot băiat. Spre surprinderea audienței acesta a dezvăluit numele băiețelului:

“Numele lui este Phineas. Este incredibil și super drăgălaș”.

Ellen dornică să afle mai multe detalii din viața celebrului tătic, aceasta l-a întrebat cum se descurcă cu cei doi copii iar Justin i-a mărturisit râzând că “nu doarme nimeni”.

Cuplul mai are un băiat Silas în vârstă de 5 ani care se arată foarte încântat de frățiorul lui. Silas este pasionat de golf ca și tatăl lui și este înnebunit după Lego.

Pe lângă această veste Justin a mărturisit că își face timp și pentru un nou album și chiar a lansat recent o piesă numită Better Days.

Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea showbizului internațional. S-au cunoscut în anul 2007, la o petrecere și 4 ani mai târziu aceștia s-au logodit. În ciuda faptului că de-a lungul timpului au existat zvonuri cum că ar divorța, se pare că acestea sunt doar  presupuneri nefondate iar cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Justin Timberlake (39 ani) este un faimos cântăreț și producător american care a debutat în lumea muzicii ca membru fundator al trupei N’Sync. Soția sa, Jessica Biel (38 ani) este o cunoscută actriță la Hollywood, cu origini franco-germane, care și-a făcut debutul într-un serial alături de celebrul Peter Fonda.

 

 

 

 

 

Sursa foto: www.etonline.com

 

 

 

 

 

Justin Timberlake a făcut marele anunț !

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top