Hang out

Jocurile de noroc, mai mult viciu decât distracție

“Când intri într-un cazino, trebuie să fii foarte calculat cu banii și cu timpul tău. Trebuie să știi să le așezi pe amândouă în așa fel încât atunci când pleci să fii pe plus cu banii și să nu pierzi nici mult timp. În cazinouri, băutura și mâncarea sunt gratis, la discreție, dar dacă exagerezi cu alcolul este posibil să ajungi acasă și în stare de ebrietate și cu banii pierduți. Sunt oameni care vin și stau câteva minute și oameni care pierd zile întregi aici”, a declarat pentru hyperflash.ro, Alin Toma, angajat al unui cazino din București

În România, jocurile de noroc sunt foarte criticate deoarece aduc oamenii în pragul disperării, unii dintre ei ajung să-și joace la “păcănele” toți banii, mașina, casa.

“Categoriile sunt împărțite. Sunt persoane care joacă doar câțiva zeci de lei, din plăcere și oameni care se aruncă la sume pe care nici ei nu le pot controla. De obicei, în cazino, oamenii cu bani se retrag repede, iar cei cu o situație financiară precară sunt cei care vin și dau tot ce au, la ruletă și pariuri sportive”, a adăugat Alin.

Text: Andrei Iancu

Foto:

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top