Cultural

Iubește românește cu ocazia Dragobetelui

iubeste-romaneste3-620x411Iubim să purtăm, iubim să gustăm, iubim să iubim. Aceasta a fost afirmația enumerativă sub semnul căreia s-a desfășurat seara de 24 februarie. Începând cu orele 19.00 în cadrul intim al ceainăriei Artea din zona Victoriei, românii îndrăgostiți și-au manifestat iubirea pe care o au față de semenii lor, punând totodată accentul pe importanța păstrării sărbătorilor noastre proprii.

Cu ocazia sărbătorii românești ce elogiază dragostea, designerul colecției A!urea, Cristina Ivan a lansat noua sa colecție intitulată sugestiv „Iubește românește”. A!urea este o colecție disonantă, datorită obiectelor vestimentare inedite din care este compusă, acestea scot din anonimat orice ținută aflată la ananghia rudimentarului.

Nici la categoria culinar evenimentul nu a făcut rabat, Camelia Căpitanu, gazda emisiunii “Căpitan în bucătărie” a gătit invitaților felurite rețete sănătoase, sățioase, dar și gustoase, desprinse din carțile de bucate raw-vegane .

Seara a fost completată de un act artistic, susținut de Bogdan Vladău, Vlad Miriță și Vasile Calofir, menit să aducă la cunoștință publicului semnificația zilei de 24 februarie. În final cântăreața de muzică jazz, Viorica Pintilie a încântat publicul cu piese vechi românești.

Foto: www.radardemedia.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top