Life & Style

Înlătură părul nedorit de pe corp cu ajutorul tratamentelor naturale

Uită de ceară, epilatoare, big sau alte soluții ce te irită sau îți provoacă durere. Acum ai remedii naturale care te ajută să scapi de părul nedorit de pe corp.

  • Acesta este un tratament rusesc, ce nu prevede efecte secundare.

Pentru a avea rezultate favorabile trebuie să te înarmezi cu multă răbdare, căci un remediu natural își arată efectul după o perioadă mai mare de perseverență.

Cu toate acestea, efectul este garantat. Firele de păr se vor rări până vor dispărea complet.

Ei bine, următoarea rețetă te ajută să scapi de părul nedorit din anumite părți ale corpului, dacă o respecți cu strictețe.

Ai nevoie de cojile de la 7-8 nuci, pe care le vei arde. Cenușa rezultată o pui în 200 ml de apă și lași să acționeze timp de 12 ore. Cu ajutorul unui tifon înmuiat în apa respectivă, aplică pe zona dorită și lăsă timp de 30 de minute să acționeze, dupa care clătește bine locul. Acest procedeu trebuie repetat de 3-4 ori pe zi. Rezultatele voi fi vizibile după câteva săptămâni, dar va trebui continuat tratamentul până ajungi la așteptările tale. kfetele.ro

Ştiai-că-ceaiul-de-coji-de-nucă-îţi-tratează-rapid-răceală1-600x350

  •  Iodul și amoniacul:  50 g amoniac, 5 g ulei de ricin, 35 g alcool de 90 grade și 1,5 g iod. Această soluție omogenă se aplică o data sau de 2 ori pe zi, pe zona dorită, timp de o săptămână sau 2. Este un tratament eficient ce înlătura firele de păr de sub piele.
  •  Ceaiul de mentă: O linguriță de mentă uscată într-o cană de 200 ml cu apă clocotită reprezintă doza recomandată pe zi.
  • Albuș de ou, o linguriță de făină de porumb și o linguriță de zahăr-  Această crema naturală se aplica pe piele timp de câteva minute până se formează o crustă, apoi se curăță și se spală zona respectivă. Tratamentul trebuie aplicat din 3 în 3 zile, timp de o lună pentru a da rezultate. sursa: bodygeek.ro
  • O cană de zahăr într-un amestec cu o lămâie și o jumătate de cană de apă; aplicată în direcția de creștere a părului, timp de 10-15 minute, face minuni. Această soluție trebuie aplicată de 2 ori pe săptămână.

Merită să încerci aceste tratamente naturale și să ne spui și nouă cât ești de mulțumită! 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top