Fashion

Îndrăznește! Noile tendințe ale părului

Cum sezonul cald bate la ușă și scăpam în sfârșit  de purtarea căciulilor, putem lăsa părul liber să se arate în toată splendoarea lui. Dacă vrei să-ți schimbi radical look-ul sau vrei să încerci o culoare deosebită eventual o tunsoare cool, trebuie să îndrăznești, nu doar să visezi!

Alege  o altă culoare a părului și vei simți imediat schimbarea. Te vei simți elegantă, fabuloasă și uimitor de frumoasă. Fiecare femeie știe ce tunsoare și ce culoare a părului i se potrivește.

Așadar, joacă-te cu nuanțele și fii sclipitoare!

Colorarea cea mai la modă pentru 2021

Tehnica stropi de lumini

foto taynayamagiya.ru

Aceasta este o tehnică mai  nouă, destul de puțin întâlnită, dar începe să ia  amploare destul de mare în rândul tinerelor. Tehnica ”stropi de lumini” sau ”splashlights”, vă permite să creați o explozie  de lumină  cu raze de soare în păr. Minunatele nuanțe vă vor arăta palidă și dulce, dar în același timp  și foarte naturală, precum o adolescentă. Pentru a obține un astfel de rezultat acasă este destul de dificil, astfel încât , dacă doriți să aveți parte de mai multe nuanțe perfecte,  consultați un profesionist.

 Balayage, Ombre și Sombre

Nu, nici anul acesta nu am scăpat de aceste tehnici, care sunt o adevărată binecuvântare pentru podoaba capilară.

Balayage-ul este o tehnică de vopsire liberă, care creează un frumos efect gradual. Este perfect pentru persoanele ce își doresc un aspect natural cu un mic contrast în păr.

Ombre este un trend care creează o tranziție de la o culoare mai închisă, de cele mai multe ori cea naturală, la o culoare mai deschisă. Acest stil oferă un look modern și cool.

Sombre este o versiune mai discretă a tehnicii ombre, linia de tranziție între cele două culori nefiind la fel de dreaptă și de bruscă. Acesta fiind stilul cel mai râvnit și este cel mai des întâlnit în rândul vedetelor.

Sursa El-studio.ro

Tunsorile de top pentru 2021

Coafura Bob

foto la moda

Această coafură nu se demodează niciodată. Fie că e tunsoarea de bob clasic sau cea scurt în spate și lung în lateral, întotdeauna aceasta se reinventează. Tunsoarea bob este cea mai cool tendință a momentului. Este foarte ușor de purtat. Indiferent de alegerea pe care o vei face, ți se va armoniza perfect pe trăsăturile feței. Și nu uitați, este stilul preferat al vedetelor din lumea întreagă. Merită să-l încercați măcar o dată!

 

Coafura cu bucle

Nu contează lungimea podoabei pentru a purta această coafură.  Se poartă părul cu bucle lejere, relaxate.  Arată grozav indiferent de culoarea  părului, iar naturalețea acestui look este de-a dreptul cuceritoare,  versatilitatea buclelor le face potrivite pentru orice ținută, fie una casual sau rochie de seară. Cu siguranță, indiferent unde te vei afla, nu vei trece neobservată.

 

Tunsorile de lungime medie

tunsoare par mediu

foto yve.ro

Cea mai versatilă lungime a părului este cea medie, feminină și elegantă în același timp. Puteți purta părul liber, să vă faceți cosițe sau cozi, să vă completați coafura cu bijuterii sau bentițe.

foto – sfaturi si idei pentru femei

Că veți face sau nu o schimbare în acest an asta e mai puțin important. Important este să vă iubiți așa cum sunteți și să vă simțiți bine în pielea voastră.  Exprimați-vă așa cum simțiți.

Sunteți unice!  Sunteți femei și asta e deja ”wow”!

Îndrăznește! Noile tendințe ale părului

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top