Comunicate de presă

„Hai pe SUPer Dâmbovița!” cu Decathlon

Decathlon vine și în această vară cu o paletă largă de produse specializate în sporturile ce implica alunecarea pe apa. Pentru sporturile cu pagaie, Decathlon propune o gama variata de placi pentru Stand Up Paddle, care se pliază pentru orice nivel de practică. Obiectivele Decathlon, în momentul conceperii acestor produse, au avut în vedere satisfacția clientului în momentul în care se bucură de un produs ușor, compact și ușor de transportat, atunci când practică un sport de apa.

În acest context, echipa Decathlon te invită să iei parte la o experiență inedită, organizată pe Dâmbovița, la pontonul dintre Biblioteca Națională și Podul Unirii, pe data de 07 iulie.

Scopul evenimentului „Hai pe SUPer Dâmbovița cu Decathlon” este acela de a face sportul accesibil tuturor și totodată posibilitatea de a avea o experiență unică practicând Stand Un Paddle. Acesta este un sport modern pe care îl poți practica oriunde: pe râuri, lacuri sau la mare. Timp de câteva ore de la 09,00-17,00, veți avea posibilitatea de a testa plăcile de Stand Up Paddle ITIWIT, marcă proprie Decathlon.

Evenimentul se adresează atât novicilor, cât și persoanelor amatoare de Stand Up Paddle, profesioniștii Decathlon se vor afla la fața locului și vor răspunde tuturor întrebărilor legate de acest sport.

Pentru mai multe detalii, puteți vizita pagina evenimentului:

https://www.facebook.com/events/1716946411674563/?active_tab=discussion

De asemenea, puteți regăsi informații importante referitoare la alegerea unui Stand Up Paddle, și pe pagina Decathlon: http://sfaturi.decathlon.ro/eveniment-stand-up-paddle/.

Pe această cale Decathlon dorește să le mulțumească partenerilor de la SupAcademy.

Echipa Decathlon vă așteaptă în număr cât mai mare la SUPer Dambovița!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top