BREAKING-NEWS

Elena Udrea susţine că a depus un denunţ împotriva directorului interimar al SRI

Deputatul Elena Udrea a anunţat, astăzi, în cadrul unui interviu pentru HotNews.ro, că a depus un denunţ împotriva directorului interimar al SRI, Florian Coldea, pe care îl acuză a că ar fi instrumentat campania împotriva sa. De asemenea, aceasta susţine faptul că Florian Coldea i-ar fi cerut lui Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, ca suma de 500.000 de euro să-i fie dată lui Sebastian Ghiţă pentru a susţine financiar televiziunea România TV, iar banii ar fi ajuns la Sebastian Ghiţă prin intermediul lui Alin Cocoş, fiul lui Dorin Cocoş.

În cadrul interviului, Udrea spune că ar fi aflat de la Sebastian Ghiţă faptul că Florian Coldea o urăşte pentru că a “fost permanent o sursă alternativă de informaţii la preşedinte”. (n.r Traian Băsescu)

“La o cafea cu dl Sebastian Ghiţă, undeva în vara trecută, vă spun şi unde: la cafeneaua Sofa de pe Barbu Văcărescu, dl Sebastian Ghiţă – un apropiat al SRI-ului şi o persoană care se vede des cu dl Florian Coldea – mi-a spus ca dl Coldea mă urăşte. Am intrebat de ce, şi mi-a spus un lucru pe care eu apoi l-am spus public – dar bineînteles nu am citat, la vremea aceea: pentru că am fost permanent o sursă alternativă de informaţii la preşedinte”, a susţinut Elena Udrea pentru HotNews.

În acelaşi denunţ, mai susţine Elena Udrea, a fost amintit de către aceasta şi numele Codruţei Kovesi, procuror-şef al DNA.

Aceste declaraţii vin în contextul în care DNA a început joi urmărirea penală împotriva Elenei Udrea pentru spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top