Diverse

“Drum în jos cu înger”, un spectacol caritabil impresionant!

Godot Cafe-Teatru a susținut duminică 8 noiembrie, la ora 11:00, spectacolul caritabil intitulat Drum în jos cu înger după Oleg Bogaev. Biletul de intrare a costat 20 de lei iar întreaga sumă va fi donată pentru Nicoll și Alex Șerban, frații aflați în spital în urma tragediei din clubul Colectiv. Impresionant de mare a fost numărul persoanelor dornice să participe la evenimentul caritabil, de peste 100 de persoane. Cu toate că sala a avut capacitatea depașită, oamenii au continuat să vină chiar și cu condiția de a nu găsi un loc liber. Oamenii au stat în picioare, lângă bar, în ușă sau pe treptele scărilor.
12187643_906550109419934_1844760345055775958_nAu fost mulți tineri, familii cu copii mici, dar și persoane de vârstă mijlocie. Piesa Drum în jos cu înger a fost una cu un puternic impact emotional exprimat în mod metaforic. În piesă este redată povestea unui înger ce caută ajutor din partea a diferite persoane și nu îl primește. Piesa se încheie cu discursul unei fete despre cum entitățile malefice consideră că omenirea este o cauză pierdută și întreaga umanitate se îndreaptă spre o prăpastie versus părerea etității divină care consideră că omul se va salva și își va demonstra umanitatea aparent pierdută, ajutând îngerul în final. Apoi, pe scenă a urcat un cor format din tineri îmbrăcați în alb care au intepretat un cântec motivant. Iar apoi actorii îmbrăcați în alb au coboarât și au îmbrățișat oamenii din public.
După sfârșitul piesei mai multe persoane au luat cuvantul pe scenă și au reamintit de scopul caritabil al evenimentului, au mulțumit publicului, au anunțat existența unei urne pentru donații la iesirea din Godot Cafe-Teatru si au adus condoleanțe familiilor și prietenilor celor care nu mai sunt printre noi.
Drum în jos cu înger” a fost un spectacol caritabil care a impresionat prin mesajul puternic și prin numărul mare de persoane care au arătat că încă sunt umane, prin participare și prin donații.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top