Diverse

“Dragă Moș Crăciun”

Pentru foarte multă lume perioada sărbătorilor reprezintă un moment de bucurie și belșug. Însă foarte mulți oameni au o situație materială precară.

Numele moșului aduce încântare și un zâmbet larg pe fețele tuturor copiilor. Însă, mulți copii se trezesc în dimineața de Crăciun fără nici-un cadou sub brad, asta dacă au unul.

Perioada Crăciunului vine cu o multitudine de cerințe din partea celor mici. Copiii primesc o mulțime de cadouri scumpe, care cu timpul sunt aruncate prin poduri, prăfuite.

Pe de altă parte , alți copii nu au pretenții exagerate și își doresc minimul necesar, de care nici nu au parte.

Scrisoarea lui Mihăiță

“Dragă Moş Crăciun,

Mă numesc Mihăiţă, am 13 ani, mi-aş dori un ghiozdan şi un penar ca să nu mai merg la şcoală cu plasa. Mai mi-aş dori şi o geacă şi dulciuri, aş mai vrea un telefon, să nu mai râdă colegii mei la şcoală că sunt sărac.

Îți mulţumesc frumos. Te aştept cu drag Moş Crăciun”

Mihăiță este unul dintre multitudinea de exemple pe care le pot da în acest moment. Este unul dintre copiii la care Moș Crăciun nu se știe dacă va ajunge în acest an.

Și tu poți fi Moș Crăciun!

Pentru a face un gest de caritate, dar și pentru a face Crăciunul unui copil mai frumos, puteți adopta o scrisoare. Cerințele unui copil pot fi îndeplinite chiar de către tine, cu ajutorul unui coordonator.

Una dintre persoanele generoase  care se ocupă de acest lucru este doamna Raluca Crisan. O puteți contacta pe adresa dumneaei de mail Crisanraluca@ymail.com.

 

Sursă Foto:WallpapersCraft

“Dragă Moș Crăciun”

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top