Sport

Dinamo a uitat să mai câștige. “Câinii” au remizat pe teren propriu cu Pandurii

Dinamo a uitat să mai câștige după ce și în această etapă a remizat, scor 1-1, cu Pandurii Târgu Jiu, duminică seara, pe stadionul din Ștefan Cel Mare.

dinamo-pandurii

După o primă repriză mai mult plictisitoare, ambele echipe încercând să se apere, golul lui Palici a salvat situația jocului. Acesta a primit o minge de la Paul Anton care a profitat de neatenția lui Răduț și a deschis scorul.

Repriza secundă a fost mai antrenată, iar când toată lumea se pregătea de plecare, echipa lui Edi Iordănescu a adus egalarea prin Hora.

Oltenii au rămas în zece oameni în prelungirile meciului după ce Nicoară a fost eliminat ca urmare a unei acțiuni nesportive la Hanca. La fel s-a întâmplat și cu Edi Iordănescu care a văzut finalul meciului din tribună, fiind eliminat de arbitrul Cristi Balaj.

În urma rezultatului de duminică, elevii lui Mircea Rednic se află pe locul 4 cu 27 de puncte, în timp ce echipa din Târgu Jiu este cu un loc mai sus cu 29 de puncte.

Mircea Rednic a declarat după meci că echipa sa nu merita să câștige. În plus, tehnicianul dinamovist speră încă la câștigarea campionatului, dar echipa trebuie să descopere din nou gustul victoriei.

” Golul pe care l-am primit se putea evita. Știam că sunt foarte periculoși pe contraatac, dar am fost surprinși. Mi-e ciudă, pentru că o echipă cu mai multă experiență nu ar fi luat golul ăsta. Puteam să câștigăm, dar recunosc că nu meritam. Nu mă încălzește cu nimic faptul că nu am mai pierdut din noiembrie, se vede că avem probleme pe faza de atac, în condițiile în care cei doi atacanți au fost accidentați și nu mai dau același randament.

Avem în continuare șanse la titlu, dar trebuie să câștigăm meciuri dacă vrem să ne mai gândim la titlu, a spus antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic la DolceSport.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top