Diana Sosoaca
Politic

Diana Șoșoacă – exclusă din AUR pentru indisciplină

Alianța pentru Unirea Românilor a decis, miercuri, prin forul său de conducere, excluderea din partid a senatoarei Diana Șoșoacă și a deputatului Mihai Lasca, anunță deputatul AUR Dan Tănasă.

Acesta precizează că nerespectarea deciziilor, a regulilor de comunicare ale partidului și neadaptarea atitudinii la statutul de demnitar al statului au fost motivele excluderii senatoarei din partid. Astfel, “postarea live pe Facebook de la petreceri cu lăutari o poziționează în afara pricipiilor pentru care partidul acționează și e contrară statutului de demnitar. Gesturile și atitudinea fostei senatoare AUR nu sunt compatibile cu modul în care partidul vrea să facă politică”. 

Totodată, aceasta va pierde și funcţiile pe care le-a avut în Senat, în calitate de  reprezentant al AUR în diverse comisii, dar va rămâne în continuare senator independent.

Demiterea  sa vine odată cu promisiunea conducătorilor partidului că sistemul de selecție a candidaților va fi mult mai riguros pe viitor. 

În replică, senatoarea vede în gestul demiterii sale o consecință a conflictului cu liderul partidului Sorin Lavric și sugerează că în lupta sa contra abuzurilor sistemului ar avea parte de nemulțumirea unor colegi care i-ar cere “să înțeleagă că așa este în politică”. La rândul său, ea îi acuză pe aceștia că au “dublă măsură” și că “au intrat în Parlament să-și facă interesele obscure, ca și celelalte partide”.

Sursa foto: Mediafax

Diana Șoșoacă – exclusă din AUR pentru indisciplină

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top