Externe

Departamentul Justiției efectuează verificări în cazul James Comey, directorul FBI

În urma deciziei directorului FBI de a face publice informații, în campania electorală, despre investigația care viza utilizarea unui server de mail privat de către Hillary Clinton, Corpul de control al Departamentului american al Justiției a decis inițierea unor verificări în cazul hotărârii lui James Comey.

Inspectorul general al Departamentului Justiției a anunțat că va verifica dacă James Comey a încălcat anumite proceduri atunci când a organizat o conferință de presă pentru a discuta despre ancheta în cazul lui Hillary Clinton și a trimis scrisori Congresului, cu doar câteva zile înaintea alegerilor prezidențiale, în care anunța că sunt noi date în investigația care viza activiățile candidatului democrat.

Hillary Clinton a atribuit înfrângerea în scrutinul prezidențial, deciziei directorului FBI de a relua o anchetă în cazul serverului de e-mail privat și atacurilor cibernetice coordonate de președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Autor: Mădălina Bălăceanu

Foto:

         

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top