Sport

Continuă lucrările de refacere și modernizare la patinoarul Mihai Flamaropol

Construcția amplasată pe Bulevardul Basarabia va avea o capacitate de 3000 de locuri. Data începerii proiectului este ianuarie 2017, iar reprezentanții lucrărilor estimează finalizarea acestuia la începutul anului 2021.

Valoarea contractului de servicii de proiectare şi lucrări de construcţii pentru obiectivul de investiţie ”Refacere şi modernizare patinoarului artificial Mihai Flamaropol şi realizarea de spaţii adiacente necesare desfăşurării activităţilor sportive şi de agrement” este de 99.935.947,53 de lei exclusiv TVA, lucrările fiind executate de asocierea ASTALDI-UTI.

Conceptul a fost inițiat in vederea susținerii mișcarii fiind adresat atât sportivilor de performanță, cât si amatorilor sportului pe gheață. Cei implicați în refacerea și modernizarea proiectului sunt: Primăria Municipiului București, Asocierea UTI GRUP S.A.- ASTALDI S.p.A, ARCADIA ENGINEERING S.R.L, UTI GRUP S.A. 

Text și foto: Violeta Necula și Alexandru Mărunțelu

Foto: 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top