Sport

CFR Cluj a câștigat Supercupa României

CFR Cluj a câștigat Supercupa României, învingând-o pe FCSB la penalty-uri.

Campioana CFR a câștigat Supercupa de pandemie, amânată din vară în toamnă și apoi din toamnă în primăvară. E primul trofeu acordat în aprilie. Clujenii lui Edi Iordănescu s-au impus la loviturile de la 11 metri, unde CFR Cluj a fost mai precisă și a reușit să se impună cu 4-2.

Pentru Edi Iordănescu este a doua Supercupă cucerită la Cluj și al treilea trofeu din cariera de antrenor. El a mai câștigat o cupă a Ligii, când era la Pandurii Tg Jiu.

CFR a reușit, astfel, să își ia revanșa pentru înfrângerea 0-3 din campionat cu FCSB.

Moment unic în fotbal, la Supercupă!

Rar se vede așa ceva la un meci oficial, dar FCSB a reușit să uimească la pauză. Antrenorul Toni Petrea a făcut 5 schimbări deodată.

Aflați în spatele băncii lui FCSB, oficialii lui CFR Cluj au râs de Petrea. „Vezi că ai un apel! Răspunde repede, că e patronul!” i-au strigat cei de la Cluj antrenorului de la FCSB.

Nu e un secret că Becali se implică la echipă și, de cele mai multe ori, el e cel care ordonă schimbările.

Trofee pe bandă la CFR 

La propriu. Trofeul celor de la CFR Cluj a ajuns pe bandă… unde sosesc bagajele în aeroport.
Căpitanul Camora și încă doi colegi au oferit cea mai frumoasă imagine după Supercupă. Clipul cu ei a ajuns viral pe internet.

Sursa foto: GSP.ro

CFR Cluj a câștigat Supercupa României

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top