Sport

O echipă calificată în playoff-ul Ligii 1 își schimbă numele, din sezonul viitor!

Importanța resurselor financiare îi determină pe conducătorii cluburilor să caute tot felul de soluții.

Academica Clinceni a anunțat că-și va schimba numele începând cu sezonul viitor. Principalul motiv e legat de partea financiară, resursele sunt limitate iar conducătorii echipei speră că prin această mișcare de marketing să atragă mai mulți sponsori la club.

“Am luat acceptul majorității primarilor din județ și am schimbat denumirea echipei în Academica Ilfov, pentru sezonul viitor. Ei m-au rugat să vorbesc cu președintele CJ Ilfov. Județul llfov reprezintă o forță, are 230.000 de locuitori. Am putea să nu folosim deloc bani publici, decât să avem acces la marii contribuabili, sponsorizări, publicitate”, a declarat Adrian Budeanu, potrivit Telekom Sport.

Pe lângă aceată noutate, primarul a anunțat și intenția construirii unui nou stadion care va fi situat între Bragadiru și Clinceni. “În zona de la Belvedere, între Bragadiru și Clinceni, există un teren generos. Am un proiect la CNI de ani de zile de renovare a stadionului din Clinceni, dar mai bine pleci cu un stadion nou pentru Ilfov, pentru viitor”, a mai dezvăluit Adrian Budeanu.

Sursă FOTO: dincolodesport.eu

O echipă calificată în playoff-ul Ligii 1 își schimbă numele, din sezonul viitor!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top