Artiști

Bohemian Rhapsody nu-l lasă pe Freddie să se odihnească

Anticipat din 2010, filmul biografic „Bohemian Rhapsody” ce va urmări viața starului rock al anilor ’90, Freddie Mercury, se află încă în stadiul de proiect.

După ce regizorul Dexter Fletcher a abandonat proiectul în anul 2014, Brian Singer se află în discuții pentru a prelua regia filmului. Motivul plecării lui Fletcher ar fi, conform actorului britanic Sacha Baron Cohen, că „Brian May este un muzician fantastic, dar un producător dezastruos.”

Cohen a fost ales pentru rolul lui Freddie în 2010, dar a renunțat la proiect în anul 2013, din cauza neînțelegerilor cu membrii trupei. Acesta a ales să nu dea multe detalii, însă a ținut să precizeze că nu este de acord cu scenariul filmului.

De asemenea, producătorii nu au fost de acord cu ideea acestuia de a folosi numele real al lui Mercury în film, Farrokh Bulsara.

La începutul anului 2016, Rami Malek, în vârstă de 35 ani, premiat recent pentru filmul „Mr. Robot”, a fost ales pentru rolul lui Freddie Mercury.

Foto

Autor: Ioana-Maria Vișan

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top