Diverse

Body Mind Spirit Expo revine la Sala Palatului!

Body Mind Spirit Expo va susține a 18-a ediție la București. Expoziția va dura 3 zile începănd de vineri, 9-10-11 octombrie și va avea loc la Sala Palatului.

banner-bmse-oct-20152Body Mind Spirit Expo este un eveniment gratuit care are ca temă dezvoltarea personală, remediile naturiste, vindecare prin terapie, orientare personală, atingerea succsesului, creativitatea, neconvenționalul și multe altele.

În acestă ediție evenimentul va fi organizat atât în standuri cu expozanți cât și în ateliere de tip workshop, discursuri și prezentări pentru care doritorii își pot rezerva un loc online pe link-ul: https://www.bmse.ro/workshop-uri-body-mind-spirit-octombrie-2015/

body-mind-spirit-bucuresti-2015De neratat sunt de asemenea și momentele artistice ce vor avea loc în fiecare zi a expoziției, de exemplu demonstrații de gimnastică, momente de coregrafie, momente de dans: chinezesc, balet, bellydance, dansuri orientale, interpretării muzicale și chiar demonstrații de arte marțiale.

Vă invităm să reinventați convenționalul și să petreceți un weekend într-o atmosferă plăcută încă odată la Body Mind Spirit Expo.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top