Sport

Barcelona a devenit matematic campioana Spaniei

Barcelona a învins astăzi pe Atletico Madrid cu 1-0 și a reușit, astfel, să devină campioană cu o etapă înainte de finalul sezonului.

0123031,

Victoria a fost adusă în minutul 65 de Messi, cel care a marcat golul cu numărul 41 în acest sezon.

Curios este faptul că titlul Barcei a fost cucerit pe “Vicente Calderon”, același stadion pe care a fost câștigat titlul și în sezonul 2013-2014, doar că anul trecut, campioni au fost jucătorii lui Atletico.

Real Madrid, echipa de pe locul secund în campionatul iberic a învins cu 4-1 pe Espanyol. În zadar însă, cu patru puncte avans și cu o etapă rămasă de disputat, catalanii au început fiesta.

Pentru echipa lui Luis Enrique este al-23-a titlu din istorie și al șaptelea din ultimii zece ani.

Barcelona are șansa sezonul acesta să realizeze hat-trick-ul trofeelor. Sunt în finala Ligii Campionilor, de pe 6 iunie contra celor de la Juventus, vor disputa și finala Cupei Regelui, la care se adaugă campionatul.

Luis Enrique, antrenorul campion, se pare că le-a cucerit inimile fanilor catalani. Iată și declarația sa, conform gsp.ro:

[quote_box_center]Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la acest succes şi fanilor noştri.[/quote_box_center]

Foto: facebook.com

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top