Muzică

Au rămas mai puțin de 500 de bilete pentru concertul #dinBasarabia

Biletele pentru concertul #dinBasarabia de pe 27 martie la Arenele Romane, la care vor evolua pentru prima dată pe aceeași scenă trupele – Zdob și Zdub și Alternosfera, cu participarea trupei Cuibul, sunt aproape epuizate. În acest moment, au rămas mai puțin de 500 de bilete, dintre care doar un număr foarte mic va fi disponibil la intrare, la prețul de 50 lei.

Până în ziua evenimentului, biletele costă 45 lei și pot fi cumpărate online pe iabilet.ro, myticket.ro și eventim.ro. De asemenea, le găsiți și în rețeaua magazinelor partenere ale acestora – Magazinul Muzica, Senia, Uman, Germanos, Vodafone, Orange, Domo, Diverta,  agențiile Perfect Tour din toată țara și în librările Mihai Eminescu, Cărturești și Humanitas.

Evenimentul este organizat de către Centrul pentru Integrare și Dezvoltare PRUT și Organizația Studenților Basarabeni din București, cu sprijinul Institutului Cultural Român și recomandat de Rock FM.

Parteneri media: Metalhead, BestMusic, InfoMusic, Adevarul.ro, InfoPrut, Urban.ro, Transmedia, Romanian Global News, Rockstage, Cinemagia, Regielive.ro, Orașul meu, Mahmur.info, Eva.ro, Şapte seri, Trilulilu, Hyperflash.ro

Pentru a fi la curent cu ultimele informații legate de concert, puteți să accesați pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/575064185970567/

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top