Hyperion

Atelierul Digital de la Google ajunge la Universitatea Hyperion

afis-ad-hyperion-3-noiembrie-01Specialiştii Google vin în Universitatea Hyperion pentru a discuta cu tinerii despre tehnicile şi uneltele de promovare online şi nu numai.

Participă gratuit la Atelierul Digital cu traineri certificaţi Google şi poţi face primii paşi spre certificarea în Digital Skills recunoscută la nivel european! Cursul va avea loc joi, pe 3 Noiembrie, începând cu orele 16.30, în Amfiteatrul 3 din Corpul B al Universității Hyperion, de pe Calea Călărași 169, București.

Află mai multe şi înscrie-te gratuit pe www.atelieruldigital.com. Locurile sunt limitate!

Evenimentul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania și în colaborare cu Universitatea Hyperion.

Atelierul Digital presupune o serie de cursuri gratuite, livrate de traineri certificaţi Google, care au ca ţintă tinerii indiferent de facultate, profil sau ocupatie. Cursul este introductiv, are o durată de aproximativ 3-4 ore şi acoperă următoarele subiecte:

– Obiectivele si strategia unei afaceri online;
– Cum creezi si promovezi un website;
– SEO si SEM;
– Web Analytics;
– Programe de Afiliere;
– Social Media;
– Web Marketing;

După cursul offline ce va avea loc la Universitatea Hyperion, participanţii pot continua cursul online fără taxă, iar după parcurgerea a 23 de module de învăţare pot da examenul în urma căruia vor obţine certificarea aprobată de Google şi IAB Europa şi recunoscută de toţi angajatorii Uniunii Europene.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top