Life & Style

Amy Schumer și Serena Williams în calendarul Pirelli 2016

Harper's Bazaar

Harper’s Bazaar

Calendarul Pirelli este cunoscut pentru portretele nud. Cel de anul 2016, însă va fi diferit față de celelalte. Ideea principală a fotografului de sex feminin Annie Leibovitz și Pirelli a fost de a acapara nume renumite din orice domeniu de activitate. Aceasta idee a implicat un efort uriaș, dar și un rezultat pe cinste. Având la număr 13 personalități, cadrele luate de Annie nu doar că au făcut un pas spre o nouă direcție, ci un salt uriaș.

Calendarul Pirelli a devenit foarte cunoscut în urma colaborării cu supermodelele de elită ca Adriana Lima, Gisele Bundchen și Kate Moss în locuri foarte exotice.

Harper's Bazaar

Harper’s Bazaar

Ediția 2016 a calendarului Pirelli, va fi introdusa de către un model rus, Natalia Vodianova, cunoscută în urma colaborării cu Calvin Klein. Alături de Natalia, ceea ce a făcut diferența, a fost distribuția neașteptată a femeilor cu influență puternică din toate categoriile de viață. Impactul a fost în momentul în care comedianta Amy Schumer a pozat aproape nud pentru Pirelli, urmată de jucătoarea profesionistă de tenis, Serena Williams.

Harper's Bazaar

Harper’s Bazaar

“Am început să mă gândesc la rolurile pe care femeile le joacă, femeile care au realizat ceva până acum.” A declarat Annie Leibovitz pentru Harper’s Bazaar.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top