Sport

Un an de la moartea fotbalistului Patrick Ekeng

S-a împlinit un an de la moartea regretatului fotbalist camerunez, Patrick Ekeng. Clubul Dinamo București a postat un mesaj emoționant pe pagina oficială de Facebook a echipei:

“6 mai 2016, o zi tristă în istoria clubului din Ştefan cel Mare, ziua în care ne-am despărţit pentru totdeauna de Patrick Ekeng. Introdus în teren în minutul 63 al blestematului meci cu FC Viitorul, Patrick Ekeng s-a prăbuşit pe gazon câteva minute mai târziu şi a plecat, în tricoul alb-roşu cu numărul 14, într-o lume mai bună alături de Cătălin Hîldan, Florea Dumitrache, fraţii Ion şi Lică Nunweiller, Sandu Custov, Mişa Klein, Constantin Frăţilă, Nelu Stănescu şi alţi mari fotbalişti care au scris istoria clubului nostru.

A trecut un an fără numărul 14, un an în care am plâns şi am cântat pe toate stadioanele în memoria lui Patrick Ekeng. Inima ta s-a oprit, dar inimile tuturor dinamoviştilor bat pentru tine în fiecare zi! Nu te vom uita niciodată, Patrick Ekeng!”, se arată în mesajul postat de Dinamo, citat de Mediafax.

Patrick Ekeng și-a pierdut viața pe 6 mai 2016, la doar 26 de ani, după ce a căzut pe teren în timpul meciului cu Viitorul. Fotbalistul a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală, unde medicii au încercat să îl resusciteze timp de 90 de minute, dar fără succes.

După tragicul eveniment, dinamoviștii au pornit o campanie de informare și educare a oamenilor în legătură cu resuscitarea cardio-pulmonară, campanie la care s-au alăturat Departamentul pentru Situații de Urgență și Fundația pentru SMURD.

Sursa Photo 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top