Evenimente

Netflix a dezvăluit un prim trailer pentru sezonul 2 din 13 Reasons Why

Netflix a anunțat în mod oficial un al doilea sezon pentru unul din cele mai populare showuri din 2017. Faptul că 13 Reasons Why revine este un lucru cunoscut deja de fani și asta pentru că toată lumea, de la distribuție, până la autoarea romanului Jay Asher au anunțat o continuare pentru povestea Hannei Baker și a lui Clay Jensen.

De asemenea, Brian Yorkey – care a fost în spatele sezonului 1 – va avea ocazia să continue cu încă 13 episoade care vor avea o durată de oră, la fel ca în primul sezon. Cu toate că pe contul oficial de Twitter al serialului a fost postat un scurt trailer care prezintă diverse locații din primul sezon, cum ar fi Liberty High School, The Crestmont sau Monet, cei de la Netflix nu au dezvăluit data completă a lansării, anul 2018 fiind sigurul indiciu oferit fanilor. Ținând cont că primul sezon a fost lansat pe 31 martie 2017, cei de la Netflix s-ar putea să lanseze sezonul doi la aproximativ aceeași dată.

Dar poate cel mai important lucru este că Katherine Langford va reveni în rolul Hannei Baker.De asemenea, Ross Butler a confirmat că a renunțat la Riverdale pentru a continua în sezonul doi din 13 Reasons Why, în rolul lui Zach Dempsey.

Christian Navarro (Tony Padilla) a anunțat pe Twitter că se întoarce, în timp ce Kate Walsh (Olivia Baker) a dezvăluit într-un interviu care este rolul pe care îl are în noile episoade.
Brandon Flynn (Justin Foley) a spus într-o postare pe Instagram: “Abia aștept să mă întorc să lucrez cu această frumoasă echipă!”

Potrivit Variety,  personaje noi se vor alătura distribuției, astfel că Anne Winters, Bryce Cass, Chelsea Alden, Allison Miller, Samantha Logan, Kelli O’Hara și Ben Lawson vor apărea în majoritatea episoadelor de-a lungul sezonului.

În așteptarea noului sezon, fanii au început să lanseze o mulțime de speculații și teorii pe baza întrebărilor rămase fără răspuns de la finalul primului sezon. Rămâne totuși de văzut dacă aceste teorii se vor adeveri.

Sursă foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top