Promovăm România

Transilvania, prima destinație de vizitat în 2016

Potrivit The Sun, Transilvania este prima destinație de vizitat pe anul 2016. Aceștia au petrecut două zile în inima României și au rămas plăcut impresionați de imaginile panoramice și castelele desprinse parcă din povești.

cooperativatraditionala.ro

Sursă cooperativatraditionala.ro

Pe anul 2016, Lonely Planet a desemnat Transilvania destinaţia uimitoare pentru călătorii. “Nu merită vizitată doar pentru mitul lui Dracula, pentru vederile panoramice asupra peisajelor de o frumuseţe tulburătoare, ci şi pentru castelele gotice – crucifixul şi funia de usturoi sunt opţionale”, scriu cei de la The Sun.

transilvaniareporter.ro

Sursă transilvaniareporter.ro

“În rezervaţia de urşi puteţi vedea pui de grizzly jucându-se, iar apoi să vizitaţi muzeul de ursuleţi de jucărie din spaţiul rezervaţiei. Pe urmă, mergeţi în Poiana Braşov, unde se schiază şi unde, la Clubul Rossignol de la poalele pârtiei, se dansează pe mese” completează aceștia.

adihadean.ro

Sursă adihadean.ro

The Sun a apreciat foarte mult și orașul Cluj, îndemnând turiștii să viziteze Muzeul Naţional de Istorie, unde pot fi admirate colecţia de poţiuni şi echipamentul străvechi de laborator desprinse parcă din universul lui Harry Potter și galeria Quadro.

glasul.md

Sursă glasul.md

Jurnaliștii au apreciat și arta tradițională a mâncării românești, unanim hotărând că unul dintre felurile principale întâlnite în restarante are în compoziție ,,musai” sarmale.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top