SpotOnAd

Roțile de oțel și Tente

Roțile din oțel inoxidabil sunt perfecte pentru diferite medii corozive, sarcini de lucru care sunt mai grele și temperaturi ridicate, fiind fabricate, după cum implică și numele, din oțel inoxidabil. Roțile din oțel inoxidabil din seria S de la Tente sunt ideale pentru mediile dure, precum autoclave, instalațiile de prelucrare a produselor alimentare, curățarea camerelor, uzinele chimice, operațiuni farmaceutice, în medicină și pentru cuștile de animale. Acestea sunt disponibile cu alezaj simplu, rulmenți Delrin ori rulmenți cu bile din oțel inoxidabil.

În general, alezajul acestora este simplu și au un interval de temperatură între – 34 de grade Celsius și 315 grade Celsius. Totuși, temperatura maximă poate să depindă de tipul rulmentului. Pistoanele acestora se pot modifca, iar dimensiunile se pot personaliza, după cerințele și nevoile fiecăruia.

Aici se găsesc soluții diverse, de la roțile ce sunt indestructibile ale cărucioarelor de supermarket ori cărucioarele din avioane produse şi comercializate de compania Tente, până la cele folosite pentru mobila sofisticată. Aceasta sunt durabile, robuste, dar și aspectuoase. De asemenea, și segmentul industrial este exploatat, fiind necesare roțile pentru cărucioarele industriale ori pentru containerele de gunoi. Acestea sunt rezistente chiar și în cadrul utilizării în condiții mai puțin prielnice, precum expunerea îndelungată la praf, umiditate ori suprafețe care nu sunt netede. Datorită tehnologiei sofisticate se garantează calitatea și spiritul de inovație, producătorii fiind mereu pregătiți pentru provocări noi și pentru diferite cerințe ale clienților.

Roţi de inox de la Tente

Roțile de inox de la Tente sunt întrebuințate și în cadrul industriei grele, trebuind să reziste mutării bunurilor care au greutăți impresionante, de câteva tone, fără să pună piedici sau să îngreuneze desfășurarea acțiunii.

Compania Tente, specializată în producerea și distribuirea unor astfel de produse se regăseşte în mediul online pe site-ul www.tente.com/ro-ro/. Aceasta este lider mondial în roțile cu blocare centrală. Colaborarea companiei cu producători celebri de paturi de spitale duce la apariția unei game extinse de roți pentru paturi de spital, de o calitate superioară.

De la idee la succes – Tente

Tente a fost înființată acum aproape 90 de ani din dorința de a îmbunătăți una dintre cele mai vechi invenții ale omului şi anume roata. Tente este o suburbie a Wermelskirchen-ului in Germania, acesta fiind locul în care, în 1923, s-a început comercializarea rolelor sub formă de bile și a rolelor pentru ușile glisante de dulap. Zece ani mai târziu, compania a început să producă rolele în sine. Ceea ce inițial a început doar ca o simplă fabrică, acum s-a dezvoltat într-un grup internaţional care realizează afaceri în toată lumea, crescând de la an la an.
Datorită colaborării strânse cu clienții, în fiecare an se produc produse inovatoare care sunt realizate prin diferite tehnici de producție proprie. Datorită acestui mod de abordare a afacerilor, se garantează o calitate lipsită de compromisuri, făcând rolele acestora alegerea principală a oricărui client din cele peste 100 de țări cu care Tente are contracte de colaborare. Tente reușește să ofere mereu servicii de calitate, ceea ce permite mereu clienţilor să îşi găseasca produsul de care au nevoie, fiind mereu mulţumiţi.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top