Diverse

Romania U21 a bătut Islanda U21 într-un meci amical

ro1Selecționata României U 21 s-a impus în această seară la Târgu Mureș cu 3-0 într-un meci amical în fața selectionatei U 21 a Islandei.

“Tricolorii” au deschis repede scorul, în minutul 9 prin Pușcaș. Jucătorul lui Inter a profitat de pasa lungă a lui Steliano Filip și a reușit să-l învingă pe portarul islandez.

Minutul 47 a adus și cel de-al doilea gol. De data aceasta jucătorul Viitorului, Alexandru Mitriță, a înscris cu un șut din interiorul careului.

Scorul final a fost stabilit trei minute mai târziu de același Pușcaș, care a marcatcu un șut la vinclu din pasa lui Cerlinca.

Băieții lui Cristi Dulca vor mai disputa un amical în Cipru, urmând ca apoi să înceapă meciurile oficiale.

“Sunt mulţumit şi de scor şi de atitudine. E foarte bine că am cîştigat la debut. Îmi doresc să menţinem aceeaşi atitudine în joc. Am încercat să rulez tot lotul, ne-a permis şi scorul. Sper să rămînem în continuare modeşti şi să continuăm cu victorii. M-aş bucura ca toţi jucătorii mei să ajungă la echipa naţională mare. Puşcaş e un jucător în creştere. Antrenamentele sînt la superlativ la Inter, e un băiat serios”, a fost declaratia lui Dulca la digisport.

Echipele de start:

România: Cojocaru – Hodorogea, Ţîru, Boldor, S. Filip – I. Cristea, L. Ion – Al. Păun, Mitriţă, Rotariu – Puşcaş

Rezerve: Brănescu, Began – Miron, Aniţoiu, Tăbăcariu, Popadiuc, Nedelcu, Ştefănescu, Cerlinca, Tudorie, Ivan

Islanda: Gal – Abu El Iga, Danino, Hbshe, Goldberg – Hugi, Brik, Shamir, Sfuri – Vaysman, Ohana

Sursa: frf.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top