Gaming

Need for Speed 2015 un titlu de succes

 

EA games a creat franciza care a fost cu noi încă din copilărie şi ne-a rămas alături, iar tot ce putem spune e faptul că ştim toate maşinile din joc, fiecare cursă şi fiecare oraş din universul Need for Speed, indiferent de iteraţie şi asta arată ce impact a avut toată saga Need for Speed asupra gaming-ului.

Ei bine Need for Speed este jocul care te face să îţi doreşti maşini rapide cu tunning extrem în viaţa reală, dar franciza a ajuns în ultimii 5 ani să prindă ceva rugină, motorul se cam ineacă, dar apare ca dintr-un garaj uitat Need for Speed 2015, un joc care arată un potenţial exploatat în 2005, dar cu o grafică îmbunătăţită.

Hai să vedem ce are acest joc sub capotă, un motor grafic Frostbyte, un pic cam mult drift, bineînţeles o grafică impresionantă, foarte multe maşini, cop chase, free roam, un oraş destul de mare şi poate salvarea francizei.

Datorita motorului grafic pe care rulează Need for Speed 2015,  avem parte de detalii uluitoare, care te fac sa te întrebi în momentul curselor dacă este un cinematic sau gameplay actual.

Gameplay, superior titlului anterior, Rivals, oferind o experienţă în stilul Underground 2 şi Most Wanted, din punct de vedere al modificărilor care se pot face maşinilor, Need for Speed 2015, întrece orice ediţie precedentă prin gama exagerat de variată a lucrurilor pe care le poti modifica, fiind un lucru care salvează franciza, din punctul meu de vedere.

Need for Speed 2015 este întradevăr un titlu care merită numele de Need for Speed şi astfel devine un joc care nu trebuie ratat.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top