Fashion

Jennifer Lopez atrage atenția cu o ținută provocatoare

jennifer-lopez-oscars-academy-awards-2015Cel mai important eveniment din industria cinematografică internațională, gala premiilor Oscar 2015 a reunit pe covorul roșu numeroase vedete, care și-au etalat ținutele grandioase, alese cu luni bune înainte de eveniment.

Deşi cea mai mare parte a celor prezenţi la marele eveniment au făcut alegeri fericite în materie de ţinute vestimentare, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Jennifer Lopez (45 de ani). Cântăreaţa/actriţă şi-a asumat un mare risc la Oscar 2015 cu rochia sa crem, plină de pietricele aurii şi argintii. Efectul elegant al trenei lungi a fost contracarat de decolteul foarte adânc al creaţiei Elie Saab, Jennifer Lopez fiind singura de pe covorul rosu care și-a expus sânii cu atâta nonșalanță la un eveniment de clasă.

Din aparițiile sale pe covorul roșu putem observa că vedeta este o iubitoare a decolteurilor adânci, dar nimeni nu se plânge de asta.

Ținuta de mai sus a ales-o diva pentru gala din acest an a Globurilor de Aur.

Foto: latinpost.com

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top