Sport

Halep, victorie în primul meci la Singapore

Simona Halep, numărul 2 WTA, a învins-o cu scorul categoric 6-0, 6-3 pe Flavia Pennetta, locul 8 în lume, în primul meci al Turneului Campioanelor de la Singapore.

halep_simona_reuters_jayne_kamin_oncea___usa_today_sports_1_80268100

Totodată, Halep și-a luat revanșa, după ce italianca a bătut-o în luna septembrie cu 6-1, 6-3, în semifinalele US Open, turneu pe care l-a și câștigat ulterior.

Halep, principala favorită a competiției, a intrat foarte concentrată în meci și a pierdut doar 3 mingi pe propriul serviciu în primul set.

Pentru Flavia Pennetta, Turneul Campioanelor reprezintă ultimul turneu din carieră. Imediat după adjudecarea US Open-ului,  numărul 8 WTA și-a anunțat retragerea.

În celălalt meci al grupei roșii, Șarapova s-a impus în fața Radwanskai cu 2-1.

Luni sunt programate meciurile din grupa albă, iar Halep va mai juca marți următorul meci.

“E o grupa grea, dar nu am nimic de pierdut și nici așteptări. Îmi doresc doar să joc cel mai bun tenis al meu.

În Romania, lumea îmi spune că trebuie să câștig toate meciurile, dar nu sunt un robot. Sunt doar o fată normală, o jucătoare normală. Am suișuri și coborâșuri. Pot câștiga un meci important și apoi să pierd unul mai puțin important”, spunea Simona Halep înaintea începerii turneului, scrie sport.ro.

Foto: realitatea.net

 

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top