Sport

Halep s-a calificat în optimi la US Open

Simona Halep s-a calificat sâmbătă noapte în optimile Open-ului american, după ce a învins-o categoric pe Shelby Rogers cu 6-2, 6-3.

1661180-35221532-640-360

Româncei i-au fost necesare 67 de minute pentru a trece în etapa următoare şi de a fi mai aproape de trofeul dorit.

Pentru a accede în sferturi, Halep trebuie să treacă de nemţoaica, Sabine Lisicki, cap de serie 24. Aceasta a învins-o pe Barbora Strycova, cu scorul 6-4, 4-6, 7-5.

Întâlnirea de la New York va fi a patra între cele două tenismene. O singură victorie are Lisicki împotriva Simonei, în celelalte confruntări impunându-se românca.

“Cred că am jucat foarte bine. N-a fost uşor, pentru că am jucat pentru prima dată la acest turneu în nocturnă, dar e bine că am câştigat în două seturi. Aştept şi meciul de dublu mixt alături de Horia Tecau. E prima oară când joc la dublu mixt şi sper să mă descurc cât mai bine. O am pe Virginia Ruzici alături de mine şi îi mulţumesc pentru susţinere. Le mulţumesc tuturor celor din tribune, evident şi lui Darren Cahill”, a spus Simona Halep la finalul meciului, informează protv.ro.

Foto: româniatv.net, eurosport.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top