Entertainment

Fiica lui Adi Minune, studentă la Actorie

Carmen Simionescu, fiica celebrului Adrian Minune, încearcă să își îndeplinească visul de a deveni actriță, în timp ce își dezvoltă și o carieră muzicală. Cântăreața este studentă în anul I la Facultatea de Arte a Universității Hyperion din București.

Întrebată cum se împarte între cele două pasiuni, artista a mărturisit că “având în vedere că la facultate programul este zi de zi, acesta poate fi considerat un minus pentru cariera ei muzicală, deoarece asta implică repetiții cu band-uri, coregrafi, sesiuni foto, turnee, etc”. Carmen a afirmat însă că va continua cu muzica, mai ales că a pus bazele necesare pentru consolidarea unei cariere de succes.

Solista a explicat de ce a ales actoria în locul studiilor superioare în muzică. Dupa terminarea liceului nu a vrut ca visul ei cel mai mare să rămână neîmplinit. A ales să studieze actorie, deoarece consideră că acestea două se îmbină și o ajută să se dezvolte pe plan personal. “Mi-am dat seama că actoria se îmbină cu muzica, în clip-uri, în emisiuni, ești tu artistul, nu tu omul”.

Text și foto: Naomi Pavăl și Ioana Andreescu

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top