Sport

Daniel Dobre este noul antrenor al Simonei Halep

Decizie neaşteptată din partea Simonei Halep. Înfrângerea din sferturile turneului de la Birmingham a atins apogeul, Simona renunţând la ajutorul antrenorului Victor Ioniţă, anunţă digisport.ro.

halep fissette

Acesta a fost desemnat ca şi conducător tehnic al tenismenei de la începutul anului, timp în care a câştigat trei turnee, Shenzen, Dubai şi Indian Wells. Semifinalele pierdute la Stuttgart şi Roma, eliminările neaşteptate la Madrid şi Roland Garros, dar mai ales înfrângerea din sferturi de la Birmingham în fața Kristinei Mladenovic cu 6-2, 0-6, 6-7, turneu în care era favorită, toate acestea au determinat-o să renunţe la serviciile lui Victor Ioniţă.

Surse digisport.ro anunţă că Halep răcise relaţia cu antrenorul şi că în ultimul timp nu îi mai cerea sfaturi în pauzele din timpul partidelor.

Noul conducător tehnic al româncei, Daniel Dobre, a lucrat şapte ani la o academie de tenis din Germania şi a antrenat sportive ca Alexandra Dulgheru, Alexandra Damaschin şi Simona Matei. Simona a mai luat contact cu el şi în cadrul Turneului Campionalor de la Singapore din 2014, informează sport.ro.

Simona Halep se pregăteşte să debuteze peste o săptămână în cadrul turneului de la Wimbledon.

Foto: digisport.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top