Evenimente

“Comorile Naționale” – eveniment A.R.N.R. (foto)

Luni, 20 iunie 2016, a avut loc evenimentul A.R.N.R. ( Asociația “Rădăcinile Neamului Românesc” ) intitulat “Comorile Naționale”. Evenimentul despre cultura, tradițiile și portul românesc a a fost găzduit de Sala Dalles din București. Publicul a fost invitat să poarte costume specific portului românesc.

Alături de concursul cu premii cu care ne-am obișnuit, invitații acestei ediții au fost cât mai variați.

Iuri Floroiu

Evenimentul “Comorile Naționale” a fost dechis, ca deobicei de vice-președintele A.R.N.R. Gazda evenimentului, Iuri Floroiu a vorbit despre originea uneia dintre comorile țării noastre, respectiv portului național românesc. De asemenea, publicul a urmărit un documentar realizat de Iuri Floroiu despre magia locului și ceramica de la Horezu.

Dan Toma Dulciu

Primul invitat este profesor eminescolog și autorul cărții “Eminescu în culisee justiției”. Dan Toma Dulciu ne-a dezvăluit adevărurile ascunse pe care le-a aflat in cei 25 de ani de cercetare a vieții și operei poetului național.

Lucretia Brezeanu

Doamna Lucretia Brezeanu este cercetător științific și a vorbit despre istoria si cultura românească descoperită din afara granițelor țării.

Persidia Enache

Ultimul invitat al evenimentului “Comorile Naționale” a încântat printr-un moment artistic. Doamna Persidia Enache a susținut un moment impresionant în care a îmbinat arta vestimentară, arta cântecului, arta poeziei și a dansului pentru a omagia portul și tradițiile românești autentice

Următorul eveniment A.R.N.R. despre cultura, istoria și tradițiile autentice românești va avea loc luni, 18 iulie 2016, la Sala Dalles din București.

Vă invit să vă uitați peste câteva fotografii de la eveniment!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top