Sport

Barçelona a ieșit învingătoare în derby-ul “galactic”

barcaDuminică seară pe Camp Nou, Barçelona a învins cu 2-1 pe marea rivală, Real Madrid, în etapa a-28-a a campionatului de fotbal al Spaniei.

Madrilenii au început tare, Benzema a avut prima ocazie de gol în minutul 7, dar șutul său a trecut pe lângă poartă. După numai câteva minute, Cristiano Ronaldo a fost și el aproape de a înscrie, dar a nimerit bara din șase metri.

Minutul 20 a adus primul gol al partidei, Jeremy Mathieu a marcat cu capul din lovitură liberă executată de Messi. Ronaldo a adus egalalitatea în minutul 31 cu un șut din șapte metri, după o pasă superbă cu călcâiul a lui Benzema. Real putea intra cu avantaj la pauza, însă golul marcat de Bale a fost anulat pe motiv de offside.

În repriza secundă, același Benzema a ratat, șutul său fiind respins de Bravo. Scorul este închis la 2-1 de Luis Suarez, care a marcat de la marginea careului după pasa lui Neymar. Messi și-a făcut simțită prezența în minutul 71, când a șutat de la marginea careului după o acțiune pe cont propriu, dar mingea nu a intrat în spațiul porții.

“El Clasico” s-a încheiat cu victoria catalanilor cu 2-1, care s-a distanțat la 4 puncte de Real Madrid și rămân în fruntea clasamentului iberic.

Au apărut și primele reacții ale presei internaționale după înfrângerea Realului în fața Barçei. Spaniolii de la Marca au scris că “Real Madrid a fost zdrobită de Barçelona “, în timp ce ziarul Realului, AS, a punctat că “Real Madrid a rezistat cât Modric, adică până la pauză”. Nu în ultimul rând, El Mundo Deportivo notează că ” Barça bate și își mărește distanța în campionat”, conform sport.ro.

Foto: fluierfinal.blogspot.com

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top